Home
Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Blog Piet-Jan Pols
Uitvoerder

Hij is al sinds 2007 uitvoerder bij ons. Hij is al heel zijn werkzame leven actief in de installatietechniek, en heeft bij een vorige werkgever ook bouwkundige kennis opgedaan. “Daar heb ik veel baat bij als uitvoerder.”

Lees verhaal

Blog Marius Boer
Brand Meester!

‘Je hobby met je werk combineren. Hoe mooi is dat? Als vrijwillig brandweerman volgde ik 1,5 jaar lang een zware opleiding over wat vuur is en hoe je het uitkrijgt. 

Lees verhaal

Blog Yaël Lopulalan
Van installatiemonteur tot projectleider

Dankzij Van Hoften heb ik de afgelopen jaren alle mogelijkheden en begeleiding gekregen om mij verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. Dit jaar is mij een nieuwe, prachtige kans geboden: ik start met een opleiding tot projectleider.

Lees verhaal

Blog Peter Biesheuvel
De dag van de werkvoorbereider

Na 24 jaar buiten, werkt Peter sinds kort binnen op kantoor. ‘Dat is wel even wennen,’ zegt hij. ‘Buiten heb je veel vrijheid, maar het werk op kantoor biedt me ook ontzettend veel uitdaging en is bovendien erg leuk. 

Lees verhaal

Blog Christian Quist
De dag van de calculator

Als zeventienjarige jongen, vers van de LTS, startte hij bij Van Hoften als hulpmonteur. Nu, vijftien jaar later is Christian als calculator verantwoordelijk voor een team van vier collega’s.

Lees verhaal

Blog Jan van Schijndel
Bijna met pensioen

Jan van Schijndel (65) is installatiemonteur bij Van Hoften Installatietechniek B.V.. Benieuwd hoe hij 45 jaar werken in de installatietechniek ervaart? Lees dan zijn blog!

Lees verhaal

Blog Rosella Smit
De werkdag van de werkvoorbereider

Rosella Smit (25) is werkvoorbereider bij Van Hoften Installatietechniek B.V.. Benieuwd hoe een werkdag er voor haar uitziet? Lees dan haar blog!

Lees verhaal

Blog Wesley Vlot
Goede leerschool bij Van Hoften

Wesley Vlot (25) is monteur werktuigkundige én in opleiding bij Van Hoften Installatietechniek B.V.. Daar vertelt hij graag meer over.

Lees verhaal

Altijd in ontwikkeling

We lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. Onze eigen adviseurs zijn scherp op innovatieve technieken en spelen in op de actuele wet- en regelgeving. Met ons team willen we zo continu toegevoegde waarde leveren, met de focus op hoge kwaliteit.

Kom je bij ons werken?

Waar wil jij in excelleren? Bekijk onze vacatures!

Meer weten?
Neem contact met ons op.

0184 67 55 44 info@vanhoftenbv.nl