‘Goede organisatie werkt kwaliteit bevorderend!’

09-06-2022

Arno Verkoeijen had al een mooie en geleidelijke carrière in de installatietechniek achter zich, voordat hij bij Van Hoften Installatietechniek kwam werken in de rol van projectleider. “Hier kan ik me ook echt bezighouden met de taken waar mijn kwaliteiten als projectleider naar voren komen: organiseren en overzicht houden!”

“Na mijn opleiding aan de MTS als installatie technicus ben ik op mijn twintigste aan de slag gegaan hier in het Brabantse. Tijdens mijn werk heb ik altijd doorgeleerd. Zo heb ik de MIT en diverse TVVL opleidingen gevolgd. Ik ben als tekenaar gestart en later doorgegroeid naar werkvoorbereider. Uiteindelijk kreeg ik na een jaar of zes de kans om te starten als projectleider binnen een relatief klein installatiebedrijf.v

Kans
Arno: “Net zoals voor veel bedrijven, had de bouwcrisis desastreuze gevolgen voor mijn toenmalige werkgever. Mark van Hoften heeft mij en mijn collega’s de kans geboden voor Van Hoften Installatietechniek te gaan werken. De werkwijze en organisatiestructuur sprak mij erg aan, waardoor ik deze kans heb aangenomen. Inmiddels werk ik alweer enkele jaren als projectleider bij Van Hoften Installatietechniek, waarbij ik financieel en technisch verantwoordelijk ben voor de woningbouwprojecten die wij uitvoeren.”

Eindhoven
“Voor mij was het wel een dringende wens in de buurt van mijn woonplaats Helmond te werken”, vertelt Arno. “Van Hoften Installatietechniek heeft al vrij snel een vestiging in Eindhoven geopend. Vanuit Eindhoven realiseren wij een groot deel van al onze projecten in het Brabantse. Het kantoorpand is kleinschaliger dan ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam, maar desalniettemin is er voldoende ruimte voor verdere uitbreiding van ons team hier. Hier in de regio zijn volop mogelijkheden voor realisatie van woningbouwprojecten: de naam ‘Van Hoften Installatietechniek’ moet meer bekendheid krijgen in deze regio!”

Structuur
Arno: “We werken over het algemeen aan woningbouwprojecten in de regio. Mijn werk hier betekent dat ik specifieke kansen als projectleider krijg. Omdat we in een grotere organisatie werken, is de opzet gestructureerd en is de taakverdeling helder: het is een geoliede machine! Dat is een gevolg van de omvang van het bedrijf en het professionalisme, zonder dat het een log of trage organisatie is. De lijntjes zijn kort en de contacten zijn persoonlijk. Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze. Ik kan alle werkvoorbereiders en projectleiders met ambitie of potentie tot verdere ontwikkeling aanbevelen om dezelfde stap te maken!”

Hoogbouw
“In mijn werk als projectleider vind ik mijn grootste uitdagingen ‘in de hoogte’. Bij de ontwikkeling van woontorens komen technische aspecten kijken die het voor mij tot prestigeprojecten maken. Dat heeft onder andere te maken met techniek, regelgeving en richtlijnen. Inhoudelijke kennis speelt een grotere rol! Het is heel fijn projectleider te zijn bij een installatiebedrijf als Van Hoften Installatietechniek: door de goede structuur kan ik me volledig focussen op de taken waar mijn kwaliteiten als projectleider liggen!”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Waar wil jij in excelleren? Bekijk onze vacatures!

Meer weten?
Neem contact met ons op.

202401 VHI Website 0144 kopie
0184 67 55 44 info@vanhoftenbv.nl