Home Medewerkers aan het woord
Annelies Verheij-Petersen

‘Mens, het is mijn leven!’

14-07-2022

Annelies Verheij-Petersen

Annelies Verheij-Petersen is hoofd administratie en directiesecretaresse bij Van Hoften Installatietechniek. “Mijn vader deed lang geleden een uitspraak, waar ik door mijn werk hier bij Van Hoften Installatietechniek nog regelmatig aan moet denken. Hij zei: ‘je moet niet het werk doen waar je van houdt, maar houden van het werk wat je doet!’ En dat gaat voor mij helemaal op!”

De functietitel van Annelies is uitgebreid maar dekt niet eens de lading. “Behalve het aansturen van de administratie en het samenwerken met onze directeuren Mark van Hoften en Dennis Munsters hou ik me ook bezig met HR en maak ik deel uit van het directieteam. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor allerlei instanties waar wij mee te maken hebben, op diverse vlakken!

Opleidingen
In augustus werkt Annelies negentien jaar bij Van Hoften Installatietechniek. “Officieel, want in de praktijk ben ik al eerder begonnen, als vakantiekracht”, vertelt ze. “Mijn vader en Mark van Hoften waren goede vrienden: Mark was op zoek naar iemand die kon bijspringen bij de administratie en vroeg mij. Dat beviel zo goed van beide kanten, dat ik in vaste dienst kon komen. Daartegenover stond dat ik na mijn havodiploma via het bedrijf vervolgopleidingen kon doen.”

Actuele ontwikkelingen
Annelies vond het werk leuk en uitdagend. Ze volgde verschillende opleidingen via Schoevers. “Vaak in de avonden en via thuisstudie. Ik heb verschillende diploma’s behaald en onderhoud die studies ook nog steeds. Op het gebied van wet- en regelgeving zijn er voortdurend actuele ontwikkelingen. Ik ben nog steeds erg blij met de kans die Mark mij geboden heeft en ik ben trots op mijn diploma’s!”

Elkaar aanvullen
“Mijn werk is erg divers: wanneer iets zich voordoet, pak ik het op”, vertelt Annelies. “Ik werk bijvoorbeeld veel samen met Dennis Munsters. Daarin vullen we elkaar goed aan: hij met zijn technische achtergrond, ik met mijn kennis van wetten, regels en procedures. In het directieteam vullen we elkaar goed aan. Dennis en ik, maar ook Mark en Geert-Jan Bosmans: we vormen een geheel.”

DNA
Na al die jaren en door de veelzijdigheid van haar werk, zit Van Hoften Installatietechniek in haar DNA. “We hebben samen een ontwikkeling doorgemaakt. Hier is niemand een nummer, ik denk dat we eerlijk en betrouwbaar zijn. Ik ken alle medewerkers en heb nog regelmatig contact met gepensioneerde collega’s. Ik voel zeker betrokkenheid! En wat de veelzijdigheid betreft: ik vind de omgang met mensen leuk, maar haal ook veel voldoening uit het werken met cijfertjes en het bedenken van oplossingen.”

Voor en na
Annelies: “Wat betrokkenheid betreft: de brand in 2016 is een belangrijk moment geweest. Wij spreken over vóór en ná de brand… Ik stond te kijken toen het vorige pand in brand stond en een omstander maakte een opmerking over mijn tranen. Toen zei ik: ‘Mens, het is mijn leven!’ En zo is het!”

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Waar wil jij in excelleren? Bekijk onze vacatures!

Meer weten?
Neem contact met ons op.

202401 VHI Website 0144 kopie
0184 67 55 44 info@vanhoftenbv.nl