Ontwikkel je bij van hoften

Wij bieden je graag de mogelijkheid om werken en leren te combineren tijdens een stage. We vertellen je graag hoe jou stage bij Van Hoften er uit kan gaan zien.

Stagetraject

Jouw stage, jouw planning!

Wil je vooral theorie? Dan ga je vaker naar het kantoor. Ben je praktisch? Dan ga je meer naar buiten. Weet je het nog niet? Dan maken we een afwisseling!

Kennismaking & voorbereiding

Allereerst maken we met elkaar kennis op kantoor om te kijken of je stage bij ons wilt lopen.  Mocht het klikken tijdens de kennismaking dan laat je hier weten waar jouw wensen liggen. Wil je vooral theorie, ben je praktisch of weet je het nog niet? Wij zorgen voor een planning die bij jou past!

Voorbereiding stage
Een week voordat je stage begint bespreek en bepaal je samen met je stagebegeleider jouw planning. Daarnaast ontvang je je werkkleding, die je ook aan het einde van je stage mag houden.

Start stage

Bouwplaats

1 van de 5 facetten van VHI

Samen met een ervaren monteur ga je de bouwplaats op en zo werk je aan de verschillende disciplines, vanaf de ruwbouw tot en met de afmontage.

Servicemonteur

2 van de 5 facetten van VHI

Met een vakbekwaam servicemonteur ga je installaties inregelen, installaties in bedrijf stellen en storingen bij opgeleverde woningen verhelpen.

Kantoor

3 van de 5 facetten van VHI

Op kantoor ga je de verschillende fases doorlopen, vanaf calculatie/ontwerp tot en met de uitvoering en uiteindelijk de nazorg.

Prefabricage werkplaats

4 van de 5 facetten van VHI

Je gaat meewerken in de prefabricage werkplaatsen van van Hoften Installatietechniek. Van het prefabriceren van leidingwerken tot en met het opbouwen van gehele installaties.

Engineerings­afdeling

5 van de 5 facetten van VHI

Je doet kennis op van de engineeringsafdeling, werkt mee aan het ontwerpen & modelleren van installaties, en aan de voorbereidende werkzaamheden voor de uitvoering.

Eind stage

Ben je enthousiast geworden?

Dat begrijpen we! Wil jij bij ons stage lopen en/of doorstromen naar een leerwerk traject bij ons? Neem contact op met Jan!

Mail Jan 06 - 233 893 79